KOSÁRLABDA DOBÓGÉPEK
Az amerikai Dr.Dish kosárlabda dobógépek a FIBA ajánlásával.
MÁR MAGYARORSZÁGON IS KAPHATÓ!
Kosárlabda dobógépeink valós edzői tapasztalatok és folyamatos tereptesztek alapján kerültek kifejlesztésre, különös hangsúlyt fektetve a felhasználó barát, időtálló szerkezeti megoldások és a technológia adta lehetőségek integrálására.
Dr. Dish: Az USA kosárlabda a dobógépek piacvezető gyártója
Amit az amerikai fejlesztésű dobógépeink nyújtanak:
- segítségével jelentősen javítható a dobószázalék
- egyéni és csapat edzéseken változatosan használhatók
- széleskörű szakmai támogatási háttér biztosítása
- folyamatosan frissülő, felhasználóbarát applikáció
Dr. Dish Dobógépek
A Dr Dish kosárlabda dobógépek a piacon kapható leginnovatívabb, és legkifinomultabb technológiával rendelkező felhasználóbarát eszközök.
„All-in-one”, azaz minden szempontból kompakt megoldást nyújtó eszköz és egyben edzőpartner. A háló minden palánkra dobott labdát begyűjt, 90% találati pontosságtól. A beépített számítógép segítségével a felhasználó beprogramozhatja a labda adogatásának gyakoriságát és pozícióját. Pl. 10 másodpercenként, a hárompontos vonal mentén 3 pozícióra érkezzen az adogatás.
Mi is valójában egy kosárlabda dobógép?
A dobógépet a palánk alá kell helyezni. A kiterjedt gyűjtőháló rendszer könnyedén begyűjti az érkező dobásokat - pontos, vagy kevésbé pontos dobásokat egyaránt. A labda a tölcséren keresztül beterelődik a labdaadogatóba, innen automatikusan kilövésre kerül a folyamatos passzolást biztosítva. Mindhárom terméktípus (Rebel, Pro és Allstar) 180 fokos szögben fordulni a teljes pálya szélességének kiszolgálása érdekében. Az alapvonaltól alapvonalig terjedő teljes ívben képesek bármilyen irányba passzolni. Az eszköz áramellátást igényel használat közben.

A rendszert egy adogató motor működteti, ami a beprogramozott kilövési pozícióba helyezi a labdát. Ezután a kilövő kar elindítja a labdát, minden lövésnél egy labdát passzonként. Egy labda nem sérül a folyamat során.

Kiválasztható a passz helye, tempója (a sebesség, amivel a passz történik), és az, hogy hány labdát szeretnénk kérni kiválasztott pozíciónként – lehetővé téve a teljesen egyénre szabott edzés megvalósítását. Típusonként változó, hogy a programozás mivel történik: touchpad, érintőképernyő, vagy okostelefon/tablet integráció segítségével.
Ingyenes szakmai háttértámogatás
Ami még egyedülállóvá teszi a Dr. Dish kosárlabda dobógépeket: a felhasználóink számára létrehozott folyamatosan bővülő gyakorlat és edzésterv gyűjtemény. Az Allstar modellnél könnyen válogathat, lapozgathat a kész gyakorlatok között az applikáció, vagy az érintőképernyő segítségével. Egyszerűen követni kell a videoban látható utasításokat és a dobógép önmagát beprogramozza a video alapján.
A gép mozgatása
A kosárlabda dobógépeink ellenállnak a hőmérséklet ingadozásnak, a párától és nedvességtől óvni kell. Kültéri használat esetén a tárolást száraz, zárt helyiségben javasolt. A Dr. Dish dobógépek a piacon található legkönnyebb szerkezetek (113-132 kg), a görgőkön gurítható kompakt szerkezet megkönnyíti a tárolást, és a szerkezet kinyitását, összecsukását.
Beüzemelés
A dobógép használatbavételekor semmi másra nem lesz szüksége, mint felállítani a dobógépet, csatlakoztatni az áramhoz és behelyezni 2-5 standard kosárlabdát.
Miért érdemes bevezetni a dobógépes edzéseket?
Mert a dobógép lehetővé teszi a dobáshatékonyság egyedi fejlesztését a folyamatos ismétlésszámokkal, a precíz passzokkal (mindig a kért helyre, a kért erősséggel, a kért sebességgel érkező passz), így nem törik meg a dobómozdulat láncolata a lepattanó labdák begyűjtésével, vagy nem befolyásolja a mozdulat sorozatot az edzőpartner esetleges precizitás hiánya (erő/sebesség/pontosság). Okos és hatékony edzőpartner az eszköz. Tény, hogy ha összehasonlítjuk a hagyományos és a dobógépes edzéseket, akkor a dobógépes edzéssel 10x többet dobásra van lehetőség, szemben a hagyományos dobóedzéssel. Mindennél hatékonyabban fejleszthető így az izommemória és javítható a dobások íve.
Modell kiválasztása
A következő kérdéseken végigfutva könnyen eldöntheti, melyik típus lesz a legmegfelelőbb az Ön számára:
- Hol szeretné használni?
- Szüksége van olyan szakmai háttértámogatói rendszerre, ahol korlátlan számban követheti a teljesítmény statisztikákat és elérhet edzésterveket? Vagy a dobás intenzitás és ismétlésszám biztosítása a cél?
- Milyen költségkerettel gazdálkodhat? Bármi is legyen az válasza ezekre a kérdésekre, mi segítünk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb megoldást megtalálja és csatlakozzon a Dr. Dish kiterjedt családjához – az első számú választás a dobógépek piacán!

Kérdése van? Esetleg érdeklik a termékeink?

Segítünk választani! Ajánlat kérésért lépjen velünk kapcsolatba az info@sport-mm.hu e-mail címen! Kövessen minket Facebook-on és Instagram-on!